Vad heter läppen till 240 75-80?

Hej. Jag har en 75a 240 och tycker den ser fattig ut under kofångarn, har sett andra som har någon sorts läpp under. Var får jag tag på en sån? o vad ska jag söka efter? Detta är min, det ser ut att saknas något.



Svar på inlägget: Vad heter läppen till 240 75-80?



Verkar kunna vara en läpp från en volvo 242 Gt jag söker. Frågan är då hur man får tag på en?


Finkamma Blocket.se.


får nog göra det, kanske finns någon som gör eftermarknadsläppar?


Tveksamt. I alla fall likadana. Finns väl bodykits men såna är ett fett no-no i min värld..men det är min det.


Här ligger en buse: http://www.blocket.se/alvsborg/Volvo_85 . .htm?ca=11 men har för mig att jag sett någon annan variant också.


http://plastoson.com/ har jag hört gör kopior av bross läpparna.. men den kanske inte passar dom äldre 240? men dom finns inte på sidan utan man var tvungen att ringa och höra med dom..


Jag tycker likadant som dig på den punkten, här ska de köras retrostuk v8 med bodykit blir inge fränt.


http://www.stylingkompaniet.com/shop/ca . _21_26_146 där hittade jag en sida med några cleena grejer.. men som sagt passar dom 75or?


Jävla massa fina saker, men ingen 75a på bilderna iaf , jag får ringa plastoson o höra om dom har nå vettigt till min





finns lite på http://rpglasfiber.com/ med:)


synd att hung skrotade en hel sådan där


Det sitter väl en Rover-v8 i den? Den har gått i alingsås i mina trakter. och den läppen du söker heter GT-läpp


Sitter spoiler på många 79-80, åtminstone från GL-modellen och uppåt, ser inte ut som GTns, liknar mer den nyare 240-spoilern, men ser helt OK ut och är mycket lättare att hitta, kan inte kosta mycket när du får tag i en heller.


finns som sagt 2olika varianter en som är lik nya orginal spoilern och en som att på vissa gt den förstnämnda är den snyggaste


Den på vänstra 240n där fans ju till GL med stora stötfångaren, tror att det ska gå att plocka ifrån nyare modellerna och montera på den äldre.


Nej, gamla och nya fångaren har olika spoilers.


skulle det inte funka med en från 740 så länge ??


Longbenracing, javesst äre så Köpte den utanför alingsås, nära vårgårda. Nu vet jag alltså att det finns två , Jag har dessutom fått tag på en som jag köpt osedd, får se om de är en gt eller gl då Har en från en nyare gl hemma men den passade inte.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka