Söker en erfaren person som kan installera LED LexusIS

Hej alla! Jag söker någon som är bra/erfaren/pro på installera LED ljus till min nya bil Lexus IS -07. Jag har försökt kolla upp och googla/youtube en hel del, men tills slut våga man inte göra det själv. Så jag undra om det finns någon som är erfaren av Lexus modell (princip alla bilar desamma) eller helt enkel en bilmekaniker inom elektronik. Ska även på några bröllop snart så jag passa på fixa detta Plats som jag åker mkt till är; Jönköping, Växjö, Borås, Värnamo, Ljungby, Gislaved, Gnosjö, Skillinagryd PM mig gärna om ni finns i närheten, Det händer även jag åker söderut, men pm alla ni som kan om detta, jätte shysst, har inte haft mod till att greja allt som rör elen. Ja och självklart betalt för arbetet Tack! Mvh Jim



Svar på inlägget: Söker en erfaren person som kan installera LED LexusIS



Jag har bra koll på många Lexus-modeller. Jag bor en bit bort, men jag kan förmodligen tipsa dig om hur du ska gå tillväga. Var någonstans vill du ha lysdioder?


Hej! Det var shysst, jag hade tänkt först ha det antingen ovanför eller nedanför lamphuset, hade tänkt förut innanför men då måste man öppna den med varmepistol lr ugn låter mer komplicerad så jag struntade i dt. Sedan en idod lampa mitten av logotype L alltså bakom grillen, så L logan lyser vitt lr (standard gulvitt). om du kan lr vill så kan vi träffas nån helg och fixa det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka