Vw 1303 S -73

Hello Jag har en 1303 s -73 och jag är på jakt efter en vit ratt eller en ratt som går att lacka vit. Jag är även ute efter vita bälten som är godkända i sverige, har bara hittat rulle men hittar ingen som syr upp det så det blir godkänt. Sist men inte minst ett par shyssta cromade fälgar.. Den som hittar eller hjälper mig är guldvärd!! Är tacksam för allla svar och all hjälp jag kan få.. / Lizette



Svar på inlägget: Vw 1303 S -73



3§ Rubriksanvisningar: Allmänna Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig! Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända. Använd köp/sälj för att köpa delar till din bil, forumet är inte avsett för detta.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka