Y Rondell fälgar på E36

Tjolahöpp! Är inne på o köpa Y rondell fälgar till min E36 cab. 18x8.5 fram och 18x10 bak. Kommer det bli några problem i bak eller är det bara o valsa en jävla massa? Tips o råd om andra fälgar mottages tacksamt ... Och finns det o köpa Y rondell nya?



Svar på inlägget: Y Rondell fälgar på E36



De passar bult on! Strech ostar och ner med E36an på backen så blir det kanon ska du se!


Hör från olika håll att det inte passar! ^^ o en del säger att det gör det! Snackar om breddning o skit för att få på 10 bak. Det känns som lite väl mycket jobb.


Du bör få på 10" bak, beror väl på et med? Hade 9" på min innan och jag hade massor av plats kvar:)


Vad jag hört så kommer däcket förbannat långt ut så valsa skärmar/bredda är det som behövs. Låter hel konstigt tycker jag men


Men kör du strech däck och camber så är det inga bekymmer. Det kommer inte att ta i skärmar. En kompis har Y-rondell på sin bil och kör med lågprofils ostar och duktigt sänkt och hans tar inte i någonstans. Så det e bara och handla Y-rondell och klämma på strech ostar och sänka lagom så den kommer ner på backen lite. Inga bekymmer, go hard or go home!


Ska bara hitta ett par med! Arvidsson hade men vill ju inte sälja den kuken.


Det är inte arvidssons fälgar. Det är hans kusins fälgar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka