Dekaltrim.se, deras streamers köp inte !

Hej precis köpt saker av dem, helt absurt tanke på att dem skickar fel samt dålig kvalitet. Skulle aldrig rekommenderar dem. blir rasande av såna styling butiker som inte stämmer ! Mvh Joachim H



Svar på inlägget: Dekaltrim.se, deras streamers köp inte !



Man får väl inte hänga ut företag här?


Vad säger företaget om klagomålet ?


Exakt vad är de som e fel då?


Som du själv skriver har du precis köpt deras produkter, ta kontakt med företaget och tala om vad du är missnöjd med. Är du inte nöjd borde du ju få lämna tillbaka produkterna.


Jag har aldrig fått fel eller nått av dålig kvalitet dom ggr jag har beställt därifrån.. Snabba leveranser och det är inga problem att kontakta dom.. Vad var det som inte stämde med det du hade beställt?


Dem har skickat mig fel 2 gånger och denna gångne gick det förlångt ! tanke med att dem skicka fel samt den vart dålig skick!


Dem vill inte ersätta, fick rabatt om jag köpte igen bara !


Smutskastning av företag är inget som tas i garagets forum då dom allt som oftast inte kan bemöta kritiken. Ta det den vanliga vägen i stället dvs kontakt med företaget direkt. Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka