Lim till att fästa silikonlist med mot metall?

Hej ska fästa upp silikonbaserad list under bilen mot underredet...undrar om någon limkunnig vet vad som kan tänkas sitta bra i denna kombination.. tittade igår på lite olika snabba limmer men då var det kräv på sugande/porös yta åtminstone på en yta samt att många limmer inte tar feta plaster och teflon..fet plast bore väl silikonlist klassas som eller? någon som VET kan ju svara...



Svar på inlägget: Lim till att fästa silikonlist med mot metall?



två komponents epoxy borde funka


Silicon som i kisel? Gissar att du menar silikon! Det är inte mycket som fäster mot silikon... Du har inte en liten bit list över du kan testa med? Min gissning är att det som har störst chans att fungera är att använda mer silikon.


ordpolis!!!:-) ok hade hoppats på något mer snabbtorkande än just mer silikon.. fasen också... Mer tips!!


men vad du än gör så limma aldrig med just silikon...


ohhhh sluta leka ordpoliser nu för f*n..


Nej man hör ju hela tiden hur det föder rost och det säger jag inte emot. Fast frågan är om det finns annat som fäster? Magkänslan säger att epoxy även blir för hårt när det härdar.


du får ursäkta mig men vadå ordpolis? Man ska inte använda silikon på bilen för det förstör lacken och drar fram rost, vad har det med ordpolis att göra?


ojdå inget alls bara min okunnighet om silikon..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka