Kolfiber emblem till bagageluck Bmw E87

Tjena! Nån som vet vart man kan få tag på kolfiber emblem till bagageluckan till Bmw E87 ?? Hoppas att nån vet för har själv letat som en galning men inte hittat nåt! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Kolfiber emblem till bagageluck Bmw E87



http://search.eim.ebay.se/?kw=BMW+E87+c . b=S%C3%B6k


Du vet inte nån svensk hemsida kanske ?


Tydligen får inte kolfiberemblem säljas av företag då det klassas som varumärkesintrång. Det är det svaret jag har fått av företag jag mailat till, så ebay eller blocket är det som gäller..


hade inte scheideman sådan till salu ??? kolla på deras hemsida


Hah, "scheideman".. Det enda Schmiedmann har på sin sida är deras egna emblem, för som #4 säger så är det nog varumärkesintrång. http://www.schmiedmann.se/1_serien/e87/ . dd_etc.htm


får leta vidare å se om jag hittar.. men tack ändå för tipsen


mät hur stort märket e sen ploppa dit ett som e lika stort bmws märken brukar ha samma storlekar ungefär sen gissar ja de e till din 120d o ja ser att den har en kromkant runtom men den kan du ju föra över till de nya märken typ lite klipp o klistra....finns ju standard bmw kolfibermärken man kan köpa på tradera men byt inte ja tycker kolfibermärkena ser för jävla fula ut





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka