Vad ska jag ha för storlek på mina nya däck? "Tyskstuk"

Tjena, är så att jag ska beställa nya däck till mina fälgar. Måtten på fälgarna är 235/35/19. Nu är frågan den vad jag ska ha för storlek på däcken? har kollat på däckonline att de har billiga däck. Men frågan är om man vågar strecha de däcken? samt hur mycket smalare jag ska beställa? Funderar på om jag ska ha 225 eller 205or. Vilket funkar bäst?



Svar på inlägget: Vad ska jag ha för storlek på mina nya däck? "Tyskstuk"



du kan ju inte kolla på däcken vad du har för storlek på fälgen... 19" stora, men hur breda är dem? brukar stå på baksidan av fälgen (du får demontera) eller måtta så du får ett ungefär med måttband/tumstock. Här kan du kolla olika däckdimensioner på olika stora och breda fälgar http://www.tyrestretch.com/ , men då gäller det ju att du vet hur breda dina fälgar är i " Regga dig på www.oijoij.com också om du inte redan är med där Sökte runt lite, är det fälgarna du har på bild så är de troligen 8.5" breda


Om du läste allt jag skrev så står det att fälgarna är 235breda med 35profil.. Alltså 9.25" breda På tyrestretch finns det inga bilder på de måtten ja har, inte ens i närheten finns endast på mycket mindre däck..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka