Bygga Ferrari replica av MR2.

Ja har tänkt å bygga om Mr2an -94 till en Ferrari 355 eller c360 Modena. Har kollar runt lite bland olika sajter där det säljs kit men klart alla är ju bäst "enligt sig sjävla" så ja vill ha lite hjälp innan ja bestämmer mig helt å hållet. Någon här som vet om någon som gjort likadant bygge eller har stenkoll på sådant här eller om ni vet om några bra sajter man kan kolla. Ja har kollat igenom typ hela google å hela youtube på byggen så dom förslagen e redan tagna:) Måste ha eran hjälp nu så ja inte torkar mig i röva utan papper vill säga!



Svar på inlägget: Bygga Ferrari replica av MR2.



Tja Jag äger en mr2 reolica 355. fråga va du vill veta på bulletbros@gmail.com


tjeena, har du byggt klart din mr2 nu? några bilder?


Varför bygga en såpas vanlig Ferrari? Tycker det had varit roligare med en lite mer exotisk, som t.ex. en 288 GTO. Jobbet är ju samma och sen får du istället en bil, som ser ut som något det knappt går att lösa för pengar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka