Passar M3 "evo-fälgar" 5x120 19" till min bmw 318i e46 -00?

Tjena! Som rubriken lyder, Passar de rakt av? Vad ska man ha för däck för att inget ska ta i? Den här modellen: Mvh



Svar på inlägget: Passar M3 "evo-fälgar" 5x120 19" till min bmw 318i e46 -00?



Tjena. BMW 3 Serien E46 5/120 ET:47,0 Nav:72,5 Om du kan ta reda på vad fälgen har för bred. ET-mått och Navet. så kan vi se om det passar din bil.


Tackar! Jag ska kolla upp det, återkommer med svar.


Tror inte att de kommer att passa baktill tyvärr, de gjorde inte m3 fälgarna jag provade på min e46 touring. Bakfälgarna på en m3a har lägre et för att komma längre in i hjulhusen. men om du kan köpa fyra "framfälgar" så går det nog bra:)


Fälgen kanske passar E46 om det är rätt et mått till bilen


Lägre et innebär att fälgarna sticker ut från bilen mer.


Okej, tack för svar så länge. Det är en annons jag kollar på och det framgick inte vilka et-mått fälgarna hade. Jag ska se om jag får något svar på mailet. Jag ser på bilden som har garaget-stämpel att de sitter på en gul e36.


Okej sorry, blandar alltid ihop, men hur som haver tror jag budskapet går fram, det är olika et på fram och bakfälgarna, iaf de fälgarna jag provade.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka