Lacka front bumper

Hej Jag har köpt en front bumper till min Audi TT. Jag behöver lacka den och montera den men jag kan inte lackera och vågar mig inte på det heller. Någon här som bor i sthlms trakten som har lack färdigheter och som vill tjäna en slant? Jag hörde mig för att lacka fronten + montering hos sc styling men fick lite dyra priser tyckte jag. Lackering : ca 2-2500:- Montering : ca 1-1500:-



Svar på inlägget: Lacka front bumper



wow här kan det ju inte vara mer dött!


sluta snåla så slipper du klaga, eller ta riskerna o lacka själv o montera.


vill du lacka det hos en firma som tar med moms så får du räkna med den summan eller mer. Snåla inte. färg kostar, jobb med grundning slipning och våtslipning. allt tar sin lilla tid. montering gör du själv om du hittar någon manual (vilket inte kan vara så svårt)


Vad förväntar du dig klockan ett på natten..? Det är inte gratis att vara lackerare. Priserna du fick tyckte jag lät ganska bra ändå.


Men dessa bumpers kommer ju färdiga att lackas, ingen slipning och sånt. Jag tycker att det är dyrt, var kan man göra det utan moms då?


vilken stötfångare du än köper så måste den grundas,slipas å sen lackas.


Alla? typ från rieger, dietrich, mattig osv också?


jepp.. framförallt dom som är i glasfiber.. dom måste oftast passas in å spacklas.


sen är de lite olika, en originalstöt som är splirrans ny är de bara fram med slipduken o skubba av några drag medans en (ex)stylingfront behöver mer förberedelse, igenom att slipa bort porer och diverse otäcka saker.





Dock antog jag att de va stylingprylar vi prata om.


Det är ett bra pris du fått. Jag hade inte gjort det för de priset


Ja 2 lax med kvitto hos en lackfirma är väl inget att klaga på direkt. Jag brukar ge runt 1500 + moms här på landsbydgen. En tusing för montage är rätt billigt med spec om dom ska riva bort den gamla o sen montera den nya med risk för justeringar od.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka