Montering fönster scoop mustang gt

hejsan jag fick med ett par fönster scoop till mustangen när jag köpte den och dom är nu lackade men när vi skulle sätta dit dom så va passformen inte den bästa. så min fråga är hur man får fast dom ? dubbelhäftande tejp (isåf vilken) eller om de går o värma dom lite och forma ? :S vad vet jag hehe tack på förhand !



Svar på inlägget: Montering fönster scoop mustang gt



ingen som vet om det finns nått lim eller någon ruskigt bra dubbelhäftande tejp som fäster på lack och om det går att värma och forma scoopen lite för passformen är inte den bästa


Tjenare, Du skall använda en dubbelhäftande tejp ja, vet inte exakt någon som är så speciellt bra men det är bara att springa in på biltema och fråga. Ang ditsättning, så ska du sandpappra lätt på ytan så att tejpen har något att sitta i, sedan så rengör du med alkohol, låter det torka (går rätt fort) sedan fäster du scoopen med häftande tejp. Så jag gjorde med min spoiler och det sitter perfekt. (Man kan även borra hål för att sedan skruva in skruvar, men ifall du ska ha din scoop vid fönstret så är det svårt att göra detta så det inte syns. Är lättare med front spoiler.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka