Xenon golf gti

hejsna jag tänkte min bil har inte xenon men om jag ist köper hela framlyktorna xenon och så funkar de är de inbyggda motorer och så som känner av att den ska ställas rätt eller är de dumt?



Svar på inlägget: Xenon golf gti



Krävs mer än bara framlyktorna, har nivåsensor som ska vara installerad också... Sedan så ska du ha högtrycksspolare med för lamporna om det inte finns på bilen!


högtrycks spolning finns konstigt nog ett jävla drag i dom. men kolla om jag köper hela den här då är de hela paketet med :http://www.bildelsbasen.se/?link=item&a . d=21042458 mvh johan


Nivåregleringen GÅR att lösa för relativt "vettiga" pengar (strax under 1500:- vill jag minnas), men jag kommer inte just nu ihåg vilken butik det var som sålde ett nivåregleringskit, som enligt dem själva skulle vara godkänt av SBP, men det finns som sagt. Kommer jag på't, så postar jag en länk


tror de sitter inbyggt i hela lyktan här:D http://www.bildelsbasen.se/?link=item&a . d=21042458


Detta kit tänker du på : http://www.humanhabit.se/se/xenon/xenon . ssats.html Kommer montera i detta i min kärra . Vet inte hur det är på golfen, men i gamla Fabia så satt nivåregleringen i bakre hjulhus... det högra tror jag det var! Låter någon med mer VW-erfarenhet svara på detta!


kan stämma för har hört att nivåreglering sitter i hjulhusen men den där saken shit vilket meck och massa skärmar och skit vill jag inte ha i min bil:O


Isåfall så ska du inte ha xenon, hur du än gör så kommer du behöva dra kablar... Jag kommer göra det i min kärra iallafall .


nej men asså jag vill ha som orginal typ bara inte massa skärmar och kablar som kommer fram om du förstår då käper jag bara xenon lyktor och xenon kitt och stoppar dit. för på min saab har jag xenon och täntke shit den kommer aldrig gå igenom besiktningen men pang de gjorde den satan dom sa inte ett skit jag va bara tvungen att ställa upp höger framlampa haha:D


Orginal har inte den lilla datorlådan som du ser i bilderna synligt, men i övrigt så är det en massa kabla och grejer, jodå. Det räcker inte med att bara köra xenonlyktor, lampor och stoppa dit, du har haft tur en gång i besiktningen... Men är det verkligen värt att råka ut för en onödig ombesiktning när polisen stoppar dig ?





men då säger jag ba de är orginal hur fan ska polisen kunna se de när de sitter golf lyktor som ska vara xenon ja du min saab ser man lååång väg att de inte är orginal och polisen säger inget. asså polisen är de sista jag är orolig över de är besiktnignen.


Dom ser om du har nivåreglerings-knappar i kupen . Ska du konvertera så gör det ordentligt, det är mitt tips bara!


Det var nog precis det jag tänkte på ja, skönt, nu slipper jag leta upp det för eget bruk (ska montera ett sådant på A4:an också hade jag tänkt)


Jag har sett kitt där man sätter dit en nivåreglerare bara oftast på bakaxeln eller liknande. Kablar behöver du dra vilket fall, men du slipper skärmen och grejer. Såg någon sida tidigare med ett kit. Funderade själv på det, kostar 1500-3000 kr någonting. Ingen bil med xenon original har nivåregleringen inbyggd i lamphuset, däremot styrboxen till lampan är inbyggd och inte som man gör med eftermarknadskitet att man kan sätta fast det här och var. Ska du konvertera till xenon på halvljuset så måste du sätta dit nivåregleringen, annars får du en 2:a på besiktningen. Kan till och vara så att du får byta på plats eller får körförbud som värst (rätta mig om jag har fel). Polisen kan veta mer än du tror, Flygande besiktning så är det en besiktningsman med. Då kan du åka dit på det iaf. Vanlig kontroll tittar de inte ens på det.


nivå givaren sitter kopplad på en av de främre bärarmarna oftast upp till en kaross punkt köper du eftermarknads så ska dom kopplas in i ställmotorn för höjden ifrån kupen men den motorn går mycket saktare och får ofta nedslag i besiktningen trots att den ska fungera


Kittet som det länkades till sätter man på en plan yta i bagageutrymmet...galet smidigt. Tycker väl att om man ska gå så långt som att byta strålkastare (o inte bara lamporna) o ha sig, varför inte göra det ordentligt för (i sammanhanget) relativt billiga 1300:- ?


Låter dumt att sätta det på bakaxeln, sitter ju jävligt utsatt för grus, lera, snö, värme och kyla. Skärmen och sensorn kan man ju alltid gömma under en plastkåpa, det finns det gott om bak i VW-bilar . Men det stämmer det du säger, automatisk nivåreglering måste finnas på bilar med xenon som lyser med över 2000 lumen...


min saab har xenon och polisen har itne sätt de på en flygande och inte på besiktnignen. man ser till och med om man öppnar huven med som där dosorna:D men besiktningen sa inget. så


Nej och OFTAST åker inte folk fast när de kör för fort heller... Saken är att utan nivåreglering är det mer än lite risk att blända medtrafikanter o så vidare..det finns ju trots allt en anledning till att den ska finnas där. Som sagt, förstår inte problemet att i sammanhanget lägga en relativt liten summa (1300) o så är det bländfritt och det finns inte ens en risk att torska på det.


1300 ge mig länk till den saken då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka