Xenonkrångel, HiD 8000K 55w slim

Hej igen, jag gör en ny tråd angående mitt xenonproblem. Grejen är den att då jag har ljuset påslaget, står mot garagedörren och kollar på ljusbilden. Så rycker den till lite ibland. Som om att den ändrade ljusstyrka hela tiden. Jag har pratat med försäljaren och han skickade 2 nya ballasters men de gör fortf samma sak! FLIMMRAR jag har inte testat att byta ut lamporna än, men ska göra det snart. vad kan vara felet tror ni? kittet kostade 400 spänn så ja vet inte om det bara är dålig kvalité, men endå, det kan inte vara fel på 4 st ballasters tycker man. En annan sa att det kunde vara dåliga komponenter i dem. Min brorsa köpte också HiD fast inte med slim, 6000K och där funkar det prima. Jag har ett klipp på ljusbilden som ni kan kolla på så ni får se hur det ser ut som. http://www.youtube.com/watch?v=pKR_ixbSUv4 Jag är väldigt tacksam för svar, snart har jag fått nog av detta nämligen.



Svar på inlägget: Xenonkrångel, HiD 8000K 55w slim



gissar på dina lampor om det nu inte är så att du har kass generator som laddar dåligt eller kontakt problem..


jagska byta lamporna snart så vi få se, tror inte de e kontakterna eller generatorn. Den e nybytt.


vad har du för spänning fram till ballasterna? hur är jorden, troligen den som strular eller strömmen...


ja tro den va 12.53V lr nå, fram till lampan då. Jorden ere inge fel på, allt lyser ju, så strömkällan är prima. Kolla min tidigare xenontråd, där har du det jag uppmätt. V och A stämmer överens med de ja mätt, jag får ut det jag behöver.


prova med motstånd på 55w 8000k


ah... du har ju passat... här beskrivs lösningen på ditt problem, felet är automatisk halvljus... http://vwpc.se/phpbb3/viewtopic.php?f=6 . rar#p83739 sök mer på passat forumet så kommer du hitta svaret (hade samma problem med min förra passat)


Om du vrider om ljusvredet till det läget där helljuset funkar så borde det fungera. Vid "auto" läge får inte det vanliga halvljuset full effekt och därför blinkar det. Jag hade sj samma bekymmer med min gamla Passat


På klippet har jag vredet på 100% halvljus. Det blir ingen skillnad. Men med motstånd eller relä, vart hittar jag det och hut göra jag det egentligen? Tack så mycket för svar och hjälp.


alltså ni menar ett såntdär canbus relä?





Nej inte ett canbus relä ett vanligt relä. Canbus relä behövs bara i bilar som har canbus övervakning.


Okej jag förstår, du råkar inte veta någon bra sida som har dessa relän? Länka isf! Sedan tänker jag montera in xenon i helljus också, tror ni att jag behöver relä där också då? Mvh


Jaja.. hursom så beställde jag 2st reläer, eftersom en ska till helljuset. Om det inte funkar efter jag testat det.. så lär ni höra mer från mig.


Ja, reläet verkade inte så sugen på att göra vad den va menad för.


har monterat in 35W 6000k på kompisens passat i både hel och halvljus NO PROBLEMS


Ja just! De e 35 å 6000k de. Mitt fall e ju 55 å 8000k. De få väl vara flimmrigt då. Sista utvägen är ju att testa nya lampor, så sätter ja in dom flimmriga i helljuset då ja konverterar dom imorgon!


Förresten de lyser perf! Nu ser man i mörkret! Bara å invänta grejerna till helljuset!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka