Lite frågor ang Golf mk2 styling

Funderar då först på vart man hittar de billigaste delarna? allt från blinkers å lampor till ögonlock etc. En fetare läpp till fronten, Vanliga CL läppen är ju alldeles för liten.. Finns det någon mer sida än typ-17 som har bra priser? eller kanske någon av er har delar över?



Svar på inlägget: Lite frågor ang Golf mk2 styling



Ingen??


Finns ju en hel del roliga saker på ebay!


http://www.styling4u.se/c/tyskstuk/


Www.ebay.de säger jag bara.


nackdelen e bara att man alltid måste betala i förskott som jag förstått?


Fördelen är att det är sju resor billigare än i Sverige.


ja betalar hellre mer om ja får saker DIREKT å slipper betala i förskott.


Hos detta företag har jag beställt ifrån utan problem. snabb och billig frakt http://cgi.ebay.de/VW-GOLF-2-SET-SCHEIN . 1e66154994


Skulle också säga ebay, funkar klockrent sålänge du håller dig till företag. Har nyss haft problem med privat säljare så det varnar jag för. Smidig direktbetalning med paypal, kvitton och spårning av paket. Dessutom är man försäkrad av ebay. exempel. jag köpte en kylare på auktion av företag, betalade, den kom aldrig, kontaktade ebay som kollade upp allt och betalade tillbaka mina pengar.





Tackar Blir nog en order när lön kommer


fast e "strulet" värt pengarna? hade lätt betelat mycke mer om ja hade kunnat hämta de samma dag i en lokal butik.


Visst jag har aldrig gjort affärer med någon privatperson på ebay och den säljaren jag länka har 382600st ordrar bakom sig och med 99.7% nöjda kunder. Räkna lite snabbt på det kittet med fram/bak.H4 och grill REALCAR sluta det på 2450kr och TUNINGSCHNELLVERSAND blev det 730kr en skillnad på ca 1700kr finns roligare saker man kan göra för dessa pengar. Regga sig på ebay.se (samma inloggning på com,de,co,uk) Paypal.se regga sitt visa kort så man kan betala. Google translate så man får en bättre uppfattning på vad man handlar,


Exakt, Jag skiter i om det tar lite längre, Sparar ju pengar gör man och då har man råd med annat skoj


75 euro för Grill, Lampor å baklampor var galet bra pris! Vad ligger frakt på till sverige?


Tror jag pröjsa 25-30? men då har jag för mig att det går att sammpacka upp till 25kg om jag kommer ihåg rätt. Maila dom och fråga.


Jag har helchrome baklysen för 200kr. Nya. TYvärr ingår inte färgade glödlampor. Skicka PM!


Hel vita? Vill helst ha rödvita..


köp på typ-17


Tror det blir så Vet du av billigaste stället på väghållningskit? antingen coilovers eller en sänksats med dämpare..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka