LED eller neon vilket är bäst?

jo det håller jag med om, neon är bra snyggt !



Svar på inlägget: LED eller neon vilket är bäst?



Matta dioder is tha shit!


jag tänkte sätta belysning under hatthyllan så det lyser i bagaget. röret ska alltså inte synas, funderar även på att sätta ringar runt basarna vilket är snyggast då neon eller led?


angående ringarna tror jag faktiskt mest på neon ! kolla min skuff om du vill se hur mina led "ringar" ser ut. Jag har även ett rött neonrör som lyser när skuffen är öppen. plus 2 röda neon rör med switch vid förarare och passagerarens fötter .


själv kör man med L.E.D. Mycket bättre än neon. Vill du ha mer spridning på ljuset är det bara till att ta en kniv och skära lite på själva lampan!. Men som andra säagt i tråden så är neon mjukt, typ porr belysning.


ps. du har inte en enda bild på ditt bagageutrymme någonstans?


Det vore lättare att kolla in hur det blev om det fanns några bilder:P skicka gärna en länk


hehe förlåt mig ! hade visst tagit bort dem , nu är en uppe iallfall !


Jag vet att jag är negativ. Men det är inte världens bästa bild


nä men sånt får man stå ut med ibland





KÖP LED! hade det på bilen å de lyste upp hela gatan när det e kolmörkt.. starka som bara fan! köp led-dioderna som "siliconremsa" så blir ljuset mattare och inte "punkt" som nån nämnde. det är de klara rörena som ger punkt-ljus.


precis man vill ju ha ett jämt ljus och inte (punkt) ljus men ska kolla lite mera på den där med silicon


har nyss köpte neon jag med=D blev skit bra tycker jag nu e min fråga får man köra med det igång?? vad händer om man gör det?? tacksam för svar MVH Alex


Du får inte köra med det igång. Finns tydligen en lag som säger att annat ljus än bilens ordinarie ljus och extraljus som helljus är olagligt :S jävla skit regel


Köp dioder som är "Wide Angle" eller också så kallade "straw hat diodes". Dessa har en mycket större vinkel på ljudspridningen och skapar inte en synlig punkt på vad de lyser Skall bygga custom LED lister under bilen nu i höst!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka