Mätarhållare i A-stolpen Saab 9-3 ss

Köpte en universalhållare häromdagen och den passa ju inte alls bra. Men det kunde man nästan räknat med när det gäller universal till Saab... Så nu är frågan hur fan man ska göra för det verkar inte finnas nåt anpassat till Saab 9-3 SS. Ska man skita i det eller ska ska man börja spackla och hoppas att man lyckas. Eller finns det nån som är grym på att göra mätarhållare?



Svar på inlägget: Mätarhållare i A-stolpen Saab 9-3 ss



Du är medveten om att det sitter en airbag i A-stolpen? Jag hade nog varit lite försiktig med att skruva grejer i den. Inte så kul att ha laddtrycket instämplat i pannan efter en krock.


Hmm den har jag ju inte tänkt på =P känns som det blir att skita i det då =O får hitta något annat ställe att ha bar mätaren... för man har ju ingen lust att köpa ett nytt mätarhus för att få en barmätare...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka