Solfilm på s40 bakruta

Hejsan, vet inte hur jag ska få till det. ÄR en svart solskyddsfilm med vit papp på ena sidan som skydd. Har inte lust att demontera hela bilen... Fick nästan till det bra, men måtten längst ned på rutan var svår att få till... Annars bra... Hur fan ska jag göra? Den ska ju täcka hela rutan, eller åtminstone där det inte är en svart kant. Räcker det att ta bort hatthyllan och sedan lossa listen? För då kan man ju lägga en bit utav filmen där? Och köra så högt de går upptill, samt sidled?



Svar på inlägget: Solfilm på s40 bakruta



?


"?" ? Alltså hur ska jag få dit den på bästa sätt? Jag gjorde som det stod på kartongen. Alltså lägga den på utsidan först och skära efter där. Men då blir den ju för lång nedtill på insidan, samt för lång upptill. Sitter det inte någon list på nedersidan som man kan ta bort och föra in filmen där?


Solfilm på MDS i Helsingborg fixar det åt dig..


Jag åker inte så långt för att få fast en solskyddsfilm för 115 kr. Den var inte svår att få dit, jag bara undrar om man kan få bort hatthyllan och att den kan finnas någon list man kan lossa på och föra under filmen? Såg en guide i denna avdelningen på forumet att det kan finnas en list, men hur får jag bort hyllan för att se det?


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=79594


spilttra solfilmen i 2-3 delar annars !


Såg den men finns de en list så för mig med? Och hur tar man bort hyllan? ser inga såna pluppar.


bara göra som alla andra gör..sätt dig i bilen och titta noga..våga dra och skruva lite..så skall du se att paneler och hatthylla mm kommer lossna och du kommer kunna montera din film. Kommer nog ta dig några timmar men du kommer lära dig huir din bil är uppbyggd. VILL du inte lära dig detta den tuffa vägen kan man lämna in bilen till en firma som tar bra betalt för andras okunskap... Mitt råd är alltså.. TITTA KÄNN PÅ DELARNA SKRUVA OCH LÄRA du kommer känna dig mycket nöjd efteråt när du lyckats.. Ingen bil är byggd av NASA tekniker så därför krävs det ingen raketforskare för att demontera den heller:-)


Mycket bra skrivet! 1+





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka