Lackering av fälgar, svart kulör

Tja! Ska lackera fälgarna i veckan, men behöver lite tips. Jag vill att fälgarna ska bli svarta, Något som lutar mer mot det glansiga, men inte superglansigt. Finns det några speciella färgkoder som är vanliga att man kör med? Jobbigt att välja bland hur mycket billack som helst. Berätta gärna hur ni gjort! Tack!



Svar på inlägget: Lackering av fälgar, svart kulör



Är det bara jag som tycker att svarta fälgar känns epa och hela bilen ser vinterstukad ut som med plåtisar? En glansig svart färg är ju volvos 019 har en gammal v70 upplagd på min sida i denna kulör. Mvh John


nja nu tycker vi nog olika men svarta fälgar ser INTE epa ut i min värld.. Hade valt en vanlig svart bas och sedan lackat med en klarlack med liite mattningspasta i så man får en liiite matt yta ..det hade nog sett klart bra ut..


mm ok U got me...


kör med 50 eller 70 glans, jag hade nog valt 50glans poluyretan , tvt0202 e svart färgkod, beror ju på vart du köper färgen ifrån


Jag kommer lämna in fälgarna.. det är ett par 18" Ace Monaco, ska kolla upp färgerna. tack för tipsen! Edit: det är en mazda 6 röd, finns i projekttråden här under. har tyvärr ingen bil "uppladdad".


mina ska nog oxå bli svarta kanske


jaha


Varför inte lacka dom med Svart Plasti Dip?Sidenmatt glans o när du tröttnar så drar du bara bort det!


sidenmattsvart är det bästa:) helplankt ser bara konstigt ut. hade nog inte kunnat tänka mig nån annan färg på mina fälgar på min bil.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka