Spacers som ändrar bultcirkel från 4x100 till 5x108! Var köpa?

Som rubriken lyder så är jag ute efter Spacers som kan ändra bultcirkeln från 4x100 till 5x108 på min Golf MKII.. Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Spacers som ändrar bultcirkel från 4x100 till 5x108! Var köpa?



vad jag vet så finns de inge som håller.. eftersom ett hål kommer "krocka" med ett annat så godset blir väldigt tunt så risken e stor att de spricker.


Okej!


4*100 finns de ju rätt gott om.. å varför just 5*108?


För att jag tror att det är 5x108 på en kompis Ford och han har schyssta fälgar på den som vi vill sätta på en Golf MKII..


va e de för ET på dom då?


Inte en aning. Spela roll


ET spelar STOR roll.. OM man ska ha en spacer som ändrar bultmönster så måste den va minst 20mm tjock. å om man då har fälgar med samma ET som original så kommer dom garanterat ta i skärmkanterna.


Men nu frågade jag inte efter dina åsikter och ditt kunnande. Jag vill veta var an kan köpa spacers..


Men för att vara en vänlig själ så rekommenderar han dig att INTE ändra på grund av tidigare nämnda risker, varför vara spydig när någon försöker hjälpa till? Skitskoj att skiten kommer ta i skärmarna, du kan åka 2st i framsätet, krypa över gupp i 3km/h för att inte spräcka skärmarna helt. Ej köra personer i baksätet för de blir för tungt.. Låter topp!





å va fan ska du me en spacer till om den inte passar pga fel ET? tänk innan du skriver.


manton.se och spacer.se gör spacers.. Kolla om nån av dom kan göra till dig. Verkar dock vara taskig attityd på dig, men jag hoppas att du hittar spacers, pungar ut 2-2500kr för dom kastar på dom på bilen och sen hjulen på och att det tar i skärmarna! //Alex





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka