Köpa USA Blinkers, men ingår inte pisitions ljus?

Hej, tänkte köpa usa blinkers till min saab och har hittat billigt men det står "Lampa och lamphållare för positionsljuset ingår ej" vad betyder det? Tacksam för svar. http://www.skruvat.se/Blinkers-USA-modell-P10484.aspx Till http://www.garaget.org/?car=256672



Svar på inlägget: Köpa USA Blinkers, men ingår inte pisitions ljus?



Det innebär att du måste införskaffa dig nya lamphållare som blinkerslampan ska sitta i eftersom du ska ha en 21/5 w orange lampa som är två polig i botten. om du ska ha så det lyser orange i fast sken. Art nr för dessa lamphållare är 4787917 på Saab vad jag hittat. Men vill du inte ha det så det lyser orange så behöver du inte byta lamphållare.


okej tror jag förstod de haha, men vadå.. e där 2 st lamphållaren.. 1 till "blinkers" och en till fast orange ljus? som båda sitter bakom de oragea glaset`?


Ne, det är 2 st lamphållare, en till varje sida, dom ska sitta där du har din blinkerslampa idag, det bakre hålet på själva "Lamphuset" är egentligen till för backljus, men man kan ju fixa så man har oranget ljus där istället, så blir det inte olagligt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka