Hur mycket diskmedel/vatten tona rutor

hur många droppar diskmedel ska man ha cirka per liter vatten



Svar på inlägget: Hur mycket diskmedel/vatten tona rutor



Några få. Handlar egentligen bara om att få det lite halt, så filmen glider runt lite. Jag brukar använda en blomspruta. Innehåller kanske fem deciliter. 5 droppar till det kanske? Behövs inte så mycket.


Allt e beroende på hur mkt man blandar men jag räknar aldrig droppar. En liten skvätt räcker. Sen beror de på filmen om man behöver ha i mer eller mindre.


de beror helt på vilken film du har, är de biltemas billiga skit snackar vi fåtalet droppar. gjorde dock denna miss på min färdigskurna "proffsfilm" som den så fint heter från scstyling att ta fåtalet droppar vartav filmen satte sig snabbt som fasen och gick inte å flytta så därför blandade jag nästan 50/50 på de andra rutorna och fick ett bra resultat, dock kommer de va kvar diskmedel de första 3-7 dagarna. ( Grönsåpa använda jag) mvh!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka