Saker man kan göra på Golf mk2 utan kostnad? Tillgång till de mesta!

Tjenare, Eftersom man har lite å göra nu i helg så tänkte ja pyssla med kärran. Vad kan man göra med en mk2a helt gratis typ? Har tillgång till det mesta typ ramp, svets, ja allt.. Mvh!



Svar på inlägget: Saker man kan göra på Golf mk2 utan kostnad? Tillgång till de mesta!



1. Kapa fjädrarna något varv iaf.. 2. Värm upp all grå plast med värmepistol, så du får tillbaka lite svärta i det. Det var vad jag kom på spontant, men helt övertygad om att några kan fylla på.. (3.) Jag kortade fästena till stolen, så jag satt pisslågt. (Va lite jobbigt att sitta gubbhögt när man är 2 meter lång.. ) Kan ju vara ett tips om du vill ha ett gott stuk när du sitter i bilen!


Tack, Sitter klockrent i den, Är inte så lång Plasten är svart, Gått runt med bumper shine Tänkte kapa fram något varv så den får ett stuk. Bakdämparna är slut så blir jämnt med att kapa fram tills man slänger på coils till våren


Man kan bygga om den till cab. Eller såga upp en stor fin taklucka. Eller byta plats på alla hjulen. Eller plocka ur ena bakbältet och luckan till handskfacket. Eller plocka ur nackskydden. Eller måla om varningstriangeln. Eller ge bort den till en finsk zigenare. Eller en polsk zigenare. Eller tvätta mattorna. När jag tänker efter finns det väldigt mycket man kan göra med en bil.


Ja där satt den! Ska iväg till bärplockarna imorgon och skänka bort den, Kan ju även passa på att skicka med full tank?


HAHA. *Never ending laugh*. Hade jag druckit någon alkohol så hade jag nog skrattat så jag kissat(Pissat) ner mig. Edit: Jag skulle ha pissat ner mig!


Ursäkta, men "kissa"? Tjejer kissar. Killar PISSAR





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka