"Bygga" in USB uttag i panelen Saab 9-3 -00

Är ute efter lite tips på hur jag ska göra, har en stereo med USB uttag bakifrån så tänkte dra ut den på framsidan utav panelen på saaben. Jag har redan prövat på ett sätt men det blev katastrof. Gjorde så att jag plocka loss en "lös knapen" bredvid knappen för stolsvärmen. Öppnade upp ett hål för att sedan stoppa in USB uttaget men som sagt vart inget bra. Sitter dåligt som fan och ser förjävligt ut.. Så gott folk några tips på material etc jag kan använda för detta ändamål i samma hål som jag redan påbörjat med?



Svar på inlägget: "Bygga" in USB uttag i panelen Saab 9-3 -00



Du kan inte tänka dig att sätta uttaget i mittkonsollen nånstans då, typ under armstödet? Jag satte det där i min SS, ser ju inte så jättesnyggt ut när man våldat dit det men funkar bra!


Hmm körde du bara upp ett hål där? svårt att komma in med kabeln då? upp till stereon?


http://www.kjell.com/content/templates/ . ,153500000 Den kanske är något att använda. Dock verkar det vara "den andra" usbkontakten på baksidan. Kjell kallar det uttag A och uttag B. Men det kan du ju köpa när du ändå köper den här i så fall:D


Jävlar vad grymt undra hur stor den är hmm, va förbi kjell idag typ 3 gånger de visste inte ett skit! Får åka och titta på den imorgon:)


har inget bra tt komma med men fan vilken bra lösning bygga in ett usb uttag är ju inte alls dumt


Ja alltså får jag till det med usb uttaget i panelen så ska jag sätta in en aux utgång också, mitt första försök var då att använda det befintliga "knappen" som är som en Dummy där bara körde lite pl400 på baksidan oså men icke sa nicke det höll inte.


http://www.neutrik.com/Secure30/getMedi . cation/pdf


Nja jag hade en löstagbar plastplutt som jag gjorde hål i och sen limmade fast en USB-kontakt i. Inga problem att dra kabel i min heller, var bara att ta bort en kåpa på sidan om mittkonsollen.


Tack så mycket ska åka förbi kjell imorgon och pröva med den fast än att jag "typ" har löst mitt problem





Vad tycker ni ?? ska jag ha det på det viset? Eller fortsätta på samma ide och försöka göra något utav blindhålet ? (jag vet det är skit fult just nu) http://www.freeimagehosting.net/image.p . 43478e.jpg


sj har jag borrat och limmat en usb förlängnings kabel i handsfacket som går till stereon


Ganska bra ide det med syns ju inte så mycket om det blir fult heller, men jag försökte också limma det gick åt helvete håller ju inte :S


jag körde med vanlig superlim och de håller bra:)


okej då limma du bakom handsfacket antar jag ?


nej utan drog in kabeln en bil in i facket och limma den på sidan


Kan rekommendera dig att använda smältlimpistol. Biltemas stora modell se till att den är riktigt varm så kommer det sitta satan sen!


Den där lösningen som är på bilden ser enligt mig inte alltför bra ut, blir ju i vägen för handskfacket när man ska öppna det och så är väl risken rätt så stor för att en passagerare knäcker en inkopplad USB-sticka med sitt ben.


det är ju skönt att ha usb minnet i handsfacket bla. jag har det så det är ju skönt att inte vara orolig att bryta av det ifall det är i vägen, och är det ett sånt minne som jag har som blinkar rött hela tiden så är det riktigt irriterande om man inte har det undangömt


Stämmer fan tänkte på det idag så får nog försöka med "gamla" lösningen, har inte hunnit pröva det jag gjort nu men jag ska. Annars fortsätter jag på blindhålet med limpistol;)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka