Hur sitter grillen fast på v70n

Hur sitter grillen fast på v70n. tar man loss den framifrån??



Svar på inlägget: Hur sitter grillen fast på v70n



Japp och knöligt som f_n att få loss den. Sitter små jäkla hakar med hulling uppe och nere som måste frigöras. Svårt som katten att se dessa men om jag inte minns fel så använde jag mig av en liten mycket böjd skruvmejsel. Man bänder upp/ner haken samtidigt som grillen dras utåt och göra detta ensam var nästan omöjligt. Problemet är att när en e loss och man försöker pillra loss nästa så hakar den första tillbaka. Grillen sitter med "presspassning i fronten så den måste tas rak ut och vi lirkade runt ett par ståltrådar runt någon ribba så det fanns nåt att dra i. Tar jättelång tid att demontera om man vill ha grillen hel men max en sekund att montera, suuuurt!


Hej, det är jätte lätt att frigöra grillen! Det tog mig 10 minuter. Hör av dig om du behöver mer hjälp, så får jag väl ta bilder och visa dig. Här är en beskrivning varifall. Del 1 Del 2


det är ju skit lätt å ta bort med en liten platt-mejsel


Lite knöligt är det allt men tog mig ca 5-8 minuter och då hade jag aldrig gjort det innan. Om du kikar mellan ribborna så ser du hur man ska göra. Jag tog en mejsel och tryckte på klipsen eller vad man ska kalla dom.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka