är verkligen billighets-sportstolar så obekväma?

som topic, och jag menar dom som kostar 2495 på stylingbutiken



Svar på inlägget: är verkligen billighets-sportstolar så obekväma?



Jag har bara suttit i de som kostar 1995 men de går inte att sitta i. Är visserligen 194 cm men det går inte ens att åka fem minuter i dem.


nja, köpte två st fighter, är 198cm men det går att sitta i dem, dock inte för långresor tror jag, lite för snäv vilken mot ryggstödet, lite för dåligt svankstöd... nu får det bli evo3


Ja det är dem!! Satt i en bil med de stolarna i på en träff. Satt i 3 minuter sen gick det inte mer, fy de var riktigt obekväma... jag e 185cm lång, 78kg.


hey, påtal om billigt http://www.jula.se/e-Sales/esa/ItemDeta . @EQ=328008 995:- för en stol är rät överkomligt ju, "endast för långsamtgående fordon" passar ju rätt bra för många av garagets medlemmar


RACINGSTOL för långsamtgående fordon, hur fan har de tänkt...


Jag var tvungen att sitta med kudde i svanken när jag åkte med i polarens supra med billighets-stolar till Vallåkra i alla fall, fan vad ont det gjorde i ryggen.


Farsan har sånna här 3999kr fällbara sportstolar som säljs på diverse affärer, de är totalt värdelösa. Ok fina o titta på och vid första provsittningen så visst sitter man hyffsat stabilt. Men efter 15 min körning är man helt förstörd i ryggen.. Fifan för sportstolar i största allmänhet, jag vill sitta bekvämt, inte i en formgjuten plastskål med ratten uppkörd i hakan. EDIT: Ska tilläggas att han köpte stolarna NYA från danmark för 1100kr fraktat! Det kallar jag bra affärer


jag har ställbara stolar från Raidopower i datsun min, man sitter helt ok i dem, viktigaste är ju att kunna justera stolen vid långa körningar...


Ja justerbara är ju ett måste! Förstår mig inte på de som köper stolar med fast rygg utan att prova in dem först så att de vet att de kommer sitta bra i dem.





Det bästa är att köpa riktigta stolar org från en sportbil. Då får du sköna justerbara stolar som är byggda för att sitta i och inte för att titta på. mvh


Har sparco PRO ADV stolar i min, så riktigt klockrent sköna! är ca 190/85kg. pris ca 5500:-st Satt en sparco monaco i när bilen kom in till sverige, en riktig skitstol! ca 2000:- Man brukar få vad man betalar för.


japp, klart bästa, därför jag har honda S2000 stolar fram i skyline min


Ja, det kan man gott kalla för skön stol . PRO ADV stolen alltså.


Ett av syfterna med sportstol försvinner ganska fort då, vikten e ju ganska hög på original-sportstolar Men vist, man sitter ju bättre än i en vanlig Svensson-stol.


Jag tycker komforten i alla "budgetstolar" jag testat har varit bra. Dock känns de inte lika robusta och gedigna i konstruktionen. Kan även tänka mig att dom inte är sköna och mjuka lika länge som märkesstolarna pga billigare material.


Tyvärr så är det nog inte oftast vikten som är skälet till att folk byter till en sportstol. I de flesta fallen är det nog uteslutande för att de är snygga, många köper dem förstås också för att man ska sitta still.


ok, eftersom jag går hos gymnast för min rygg så är det kanske inget bra alternativ men har ni några förslag på stolar som är snygga, sköna och billiga


SAAB 9000 Aero stolarna. Snygga, bekväma, och går kanske att hitta hyfsat billigt .


Recaro-stolar från sportmodeller av Audi, BMW, Porsche och några till är riktigt sköna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka