V70 -98 instrument del.

som rubriken lyder. har en v70 med hål ovanpå i mitten av instrumentpanelen , vad ska sitta där. galler eller navi? förra ägaren hade extra mätare där men borttaget nu såg förjä..t ut. så jag behöver ha tag i delen som sitter där org. några tips på vart man kan hitta detta. tacksam för svar.



Svar på inlägget: V70 -98 instrument del.



Det är antingen Navi eller en Center högtalare till Dolby Surround. Kolla med Bildelsbasen.se eller andra begagnat sidor. Blocket är ju också populärt. Om du inte vill köpa nytt givetvis, för jag antar att det fortfarande finns i lager på Volvo. Men kika upp om det har varit (eller kanske fortfarande finns kvar) CD läsare till navigation mm eller om det bara varit högtalaren.


ska leta lite där då. ja beg duger byggs ju ändå om hehe. ,..funderar även på om jag skulle cnc skära en rf plåt och polera upp med snygga insex skruv i rf, men mer jobb ju=), får leta vidare, tills orken finns. tack för tipsen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka