Vinge till Type-R -08

Har letat rundor lite på forumet och hittat liknande trådar men kom aldrig riktigt fram till om jag hittat rätt eller inte så kollar om nån vet. http://2.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/S . ugen-1.jpg Nån som vet vad det är för vinge? Var lite inne på om det är en på monterad mugen vinge på befintlig orginal vinge. Är det så? Eller så är jag fel ute. Tacksam för svar då jag är sugen på att ändra utseendet lite på bilen.



Svar på inlägget: Vinge till Type-R -08



Svaret finns i din egna länk Det är en Mugen vinge som verkar sitta monterad original på Mugen versionen av Type-r. http://www.google.se/search?hl=en&b . amp;tab=wi


Hehe.. jo jag tänkte att det var det men var inte säker.. Ser jobbigt ut att montera.. iaf för mig som inte är så van. Frågan är ju om den måste fästas annorlunda om den ska sitta uppe på befintlig vinge.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka