Lackering 4 st nya fälgar. Pris?

Har planer på att lackera om en 4 nya fälgar i en metallic nyans. vad ska jag räkna med att de kommer kosta? kommer såklart variera i pris. kanske någon lackerare här som vill berätta vad han brukar ta? om det spelar någon större roll att veta är de 19" med 8,5-9,5 fälgar! Väl mött ZElliot



Svar på inlägget: Lackering 4 st nya fälgar. Pris?



Vad du än gör så snåla inte, det kommer du ångra, inte kul att få lackera om fälgarna varje säsong Vet att det kan gå på 3-8 tusen här nere i GBG, med kvitto. Blästras osv..


ca 600kr st fick jag för pris av min 18" som va lite skadat.


okej men det lät ju inte så farligt enlegt mig iaf! tack för svar!


nej håller med dig det är onödigt! då är det bara att börja kolla runt efter nyår då det börjar bli aktuellt med lackering inför sommaren! Tacksam för svar!


Kika med FVK Engineering i Södertälje tror de kan stå med lack till fälgar. Maila dom. Har för mig att polarn gjorde sina via dom. 2500 kan det ha varit om jag inte minns fel.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka