Funderingar på extrem vinge

Godkänd var då? På Bilprovningen? Eller var den bara godkänd med nån bokstav?



Svar på inlägget: Funderingar på extrem vinge



På bilprovningen så klart


Bilprovningen som knappt godkänner orginalvingar till Mitsubishi EVO och Toyota Supra? Vad är det för supervinge du hittade..? Edit: stavade som en kratta..


Hittade vingen efter lite mer letande denna är det: http://www.stylingkompaniet.com/shop/ca . 90f08d16a0 Tråden kan nu låsas


..den vingen kallar inte jag "extrem".. Detta kallar jag "extrem": http://www.stylingbutiken.se/aluminiumv . 50-/1987-0 Men dessa är nog inte heller godkända i Svensk Bilprovning.


Osthyvel är absolut inget för mig Så extremt fult enligt min mening. Men vingen jag hitta sticker ju absolut ut mer än original vingen i alla fall


Vingen du har hittat är inte "godkänd" på Bilprovningen. Sen kanske du lyckas gå igenom bilen ändå, men sannolikheten är inte så stor. Men ändå, lycka till! Mvh. David.


Det får ju hemsidan stå för i såna fall eftersom dem går ut med att den gått igenom. Men i värsta fall vad svårt är det att skruva bort en vinge när man ska till bilprovningen?


Företaget är helt friskriva från ansvar. Dom skriver att den HAR gått igenom Bilprovningen, inte att den gör det. Nej, klart man kan skruva av den. Men att bli stannad av poliser lite då och då hade jag tröttnat på.


Att den har gått igenom som sistabil en fredagseftermiddag för en besiktningsgubbe som går i pension samma dag är inte en garanti för att den kommer gå igenom igen. SBP är och har alltid varit sveriges största bilrelaterade lotteri.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka