E märkta eftermarknads strålkastare till impreza gt ?

hej , håller på att leta runt efter nya strålkastare till min impreza gt , har hittat ett par som jag är riktigt sugen på men dom verkar ej vara e märkta ! Någon som vet var man kan hitta fina eftermarknads lyckor som är e märkta ? Eller om ni har någon bra ide på hur jag ska göra Skulle bli väldigt tacksam ha det . Där är dom jag tänker på http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 . 0Xsde8YyTG



Svar på inlägget: E märkta eftermarknads strålkastare till impreza gt ?



går inte att klicka på länken, får bara åtkomst nekad. dom som sitter på din orginal, dvs klarglasen är klart snyggast.


Nu tror jag bilden funkar


eww, dom där va fan inte snygga. vidhåller mitt tidigare svar, dom som sitter på din orginal är klart dom snyggaste till våra bilar. hade det suttit några andra än dom som sitter på min så hade jag skaffat sånna.


Varför måste dom vara e märkta?


för att dom ska vara godkända vid besiktningen men det är ju inget som dom brukar kolla vad jag har märkt iallafall.


+900,000 Original är det som gäller, vill man ha nåt annat så kan man väl lacka insatserna svarta, det ser också helt ok ut. Allt annat som finns att skruva på är dynga och ser ut som piss, the end.


tycker du ska göra som du vill. skit i vad dom andra säger


Jo det ska jag oxå smaken är som baken som man säger , men hoppas någon har svar på frågan , istället för att komma med sin smak, skulle vara skönt med ett par e märkta





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka