kolfiber folie

var kan man köpa kolfiber folie till motorhuven



Svar på inlägget: kolfiber folie



Tror micro har.


creatix.. beror väl på hur stooor bit du ska ha dock..kan vara värt att höra me en vinyl firma annars som kan fixa större ark åt dig..


lyfter denna tråd och frågar vart man kan köpa kolfiber folie/film som ser BRA ut för ett bra pris? Någon som har erfarenhet utav att klä om inredningslister med hjälp utav detta?


har testat denna kolfiber folie, http://www.styling4u.se/p//kolfiber-film-30x100-cm.html och den är jävlig mjuk och om man använder en värmepistol eller något så blir den riktig mjuk så man kan sätta dne på typ allt och fastnar ordentligt:)


Kompisen hade köpt bra å billigt på tradera


klart nöjd med den film jag har..ser verkligen bra ut och har en strukturerad yta. klart jämförbar med oracal och 3m dinoc filmerna... vart den finns att köpa det kan du lista ut genom att läsa min profil:-) här ser ni iaf resultatet..


Sååå snyggt


Sitter på en rulle svart högkvalitets kolfiber folie (Oracal, Orajet serien kolfiber) med små luftkanaler som gör det lättare vid applicering. Kan sälja antingen hela rullen på 25 m x 1,52 m eller metervis. Finns att köpa på http://www.bjarud.se/oracal-carbon-p-276.html fast då e det den billigare versionen utan luftkanaler. Säljer dock till billigare pris Hör av er om ni är intresserade


brug rigtig carbon, folie er fake





Ikke alle som har råd til å bruke ekte og så tar du hva som ser best.


Klart riktig kolfiber är häftigast men då skall det verkligen vara byggt helt av kolfiber från grunden. Fortfarande ett snyggt resultat och något nästa alla kan göra själva utan att det kostar mycket. Tänk på en sak. Många vill kunna ta bort folien en dag då de tex ska sälja bilen. Lacken under blir ej skadad av folie och det är lätt att ta bort.


WORD!!


ekte kolfiber koster det samme som Folie.....


Ja det är riktig, det der är bra ved kolfiber är at om man for et skarv i epoxyen, kan man bara slibe litten och sen lig på mer epoxy.....Skarv gone... Och om man laver en replika af til eksempel en motor huv, har man altid den originale huv kvär om man skulle sälje bilen.


och det är så lätt att använda kolfiber





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka