Fälgar till V50 2009

Jag har en Vit Volvo V50 med Summum-kjolar. Så nu är jag på jakt efter snygga 18" fälgar men vet inte riktigt vad som kan se bra ut. Bilen är orginal för tillfället och det jag tänkt göra nu i vinter innan det är dags att byta fälgar är att tona rutorna så mörka som möjligt. Har haft planer på antingen vita eller mörka "R-fälgar". vilka skulle passa bäst isf? tips på andra fälgar som drar till sig folks blickar mottages mer än gärna. Sen undrar jag även om det går bra att köra med 17" på vinterväglag eller skall jag ha mindre storlek på hjulen?



Svar på inlägget: Fälgar till V50 2009



Tjenare. Jag tycker själv att Dotz Roadster är snygga, dessa har jag på min v50. BBS Lemans är alltid klockrena på v50 och SVF Mantorp och så har du ju Brock B27 som är riktigt nice! Kika på dessa. Kolla på min och se om det lockar. MVH Swecc0





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka