Pålitlig stylingsida till Audi?

Har en Audi A4 1.8Ts -00, silvermetallic. Har precis köpt den och den är i stort sett original. Skulle vilja "småstyla" den lite och tänkte mig lite tips. Vill byta baklyktorna, dom som sitter där är helt okej, men den högra är sprucken så känns som att man lika gärna kan byta ut mot några snyggare, istället för att köpa nya likadana original-glas. Också tips på snygga fälgar, 17", hade uppskattats.



Svar på inlägget: Pålitlig stylingsida till Audi?



Sc styling är pålitliga. Har nästan alltid köpt mina saker där


Tmtuning, mestadels OEM delar men tycker det är det snyggaste om man ska hålla på så


Ok, scstyling har ja varit inne o kollat en del. Tmtuning var en bra sida, beställde precis ett par baklyktor därifrån! Tackar!


http://www1.garaget.org/archive/169/168 . 515919.jpg Så här ser bilen ut nu. Kom gärna med förslag på lite lätt styling (och helst länkar till vart man kan köpa de olika delarna).


hade köpt rieger fronten till bilen ifrån scstyling. (bakdel och sidokjolar får du välja själv) en snygg grill hade jag köpt. sen hade jag bytt ut alla lampor invändigt till Led variant.. vitt sken oftast bäst. sen hade jag nog köpt ett par 18 eller 19" fälgar till bilen samt någon enkel vinge, inge vulgärt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka