Klistermärken som styling?

Tjena. Såg en kille här på Grg som hade en Golf 2a som han hade sänkt, satt på ett par riktigt snygga fälgar, Samt klistrat på massor av diverse klistermärken på "läpparna" på kofångarn, men även på backspegelkåporna. Tyckte detta var sjukligt snyggt och ovanligt, verkar vara relativt enkelt att genomför utan större besvär också? Tex på min s40 har jag "läppar" - "Kjolar" ja.. ni vet vad jag menar, alla har sett en S40 förut ! Vad tänker ni om detta, är det att härma för mycket? Liksom att jag inte kan komma på något eget? Tankar? Har en länk till en bild på min bil, med ett par fälgar jag tycker passa riktigt bra. Tror bestämt att det är Schmidt fälgar, har inte kollat upp detta dock, med dom är rätt dyra och väldigt eftertraktade? http://www1.garaget.org/archive/147/146 . 521931.jpg (Dålig upplösning så kanske ser helt väck ut, men gjorde den lite snabbt.. ) Så vad tror ni om detta? Vet ni hur man gör, Har ni gjort det själva? Har ni bilder på någon som gjort det? (hittar nämlingen inte killen med den bilen..) Ös på med svar tack !



Svar på inlägget: Klistermärken som styling?



Du vill med andra stickerbomba din läpp och speglar? Såsom "Eisenhut" hade förut: Visst det är en kul grej, men gör isf bara läppen, blir så satans plottrigt Schmidt-fälgar kostar pengar ja men eftertraktade..på vilket sätt då? mer än att dom är väldigt snygga.


Jo iofs, du har nog rätt Jag har hört från nåt håll att det är svårt att få tag på dom


en kopis hade en golf 2a som han satte klistermärken på rutorna istället för att tona dom det va lite eget


Inte direkt. http://www.risetrade.se/sv/produkter/fa . evolution/


Annars är det inne att sätta ett stort klistermärke över hela bilen (foliering)


NICE !


Alltså typ dekal?


Jepp typ, inte hört talas om det? ...stor del av utställningsbilar kör ju med det nuförtiden...


typ ken block-aktigt med foliering så somn han hade på gymkhana 2 tror ja de va :p kan man typ klarlacka över märkena utan att dom löser upp sig? tänkte att dom lär ju bli matta på en gång och lossna om de är blött..





Här har du det som "peegee" försöker förklara för dig: Denna bil är egentligen blå: Ägare: "sladden" Det kostar en slant att foliera en hel bil jag foliera mitt tak på min gamla vita golf, kosta 1440kr (kompispris.) Att klarlacka över dekaler kan man göra..men det är från dekal till dekal, jag har haft dekaler som lossnat omgående så fort dom blir blöta samt en del som man får slita av för att dom håller så bra. Många av dekalerna som säljs på ebay är av bra kvalité idag, köpte en gäng innan sommarn, dom tålde 1 tvätt i veckan i många veckor, sen sålde jag bilen och nya ägaren rev dock av dom. Tror hållbarheten har med vilken sorts vinyl som dekalen printas i.


träfolie(stoooort klistermärke)


Sånt klädde jag in mitt iPhoneskal i, 45x200cm på en rulle på CoopBygg


köpte mitt på bauhaus.. funkar skit bra men de e inget ja skulle rekomendera en nybörjare att klä en hel bil me.. hehe


hur tjockt är det ungefär? är det flexibelt?


lika tjock som ett vanligt klistermärke typ.. lika flexibelt som en PLANKA.. de va ett helvete i början innan ja visste åt vilket håll man skulle värma å dra.


kanske är lättare att hyvla iårning en plyfaskiva o spika dit


de tror ja dock inte men de e inte lätt iaf..


Har hört talas om det, men aldrig riktigt förstått vad det är för något


Fränt. Dock inte min typ av styling på bilen Vet inte hur vi kom in på foliering när jag bara skulle klistra några klistermärken xD Vart hittar jag snygga märken på ebay? Söker jag på Stickers lär jag få leta genom ett x antal annonser.. Tips? Dock ska det ju vara random klistermärken typ. Behöver man "Förbehandla" på något vis, eller är det bara o tvätta innan man drar på dom? Hoppas jag får dit läppen igen, för jag körde i diket i vintras och den följde med när farsan drog upp mig ur diket





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka