Tips på billackerare i Linköping

Hej! Jag söker tips på några bra billackerare i eller i närheten av Linköping. Om de själva gör plåtarbete och andra förberedelser så är det ett plus. Tänkte om det var någon här som kanske hade lite erfarenheter. Mvh Daniel



Svar på inlägget: Tips på billackerare i Linköping



du har lackeringsteknik i mjölby så finns det lackcenter och sen finns det en bra sida vid namn eniro.se


Har de omdömen på eniro.se också eller? Ne.


I Motala har du 2 bra lackerare, AWs billackering gör superbra jobb. Dyra är dom tyvärr men inte omöjliga. En annan kille har lackat mina bilar 2 ggr, han gör svartjobb till bra priser Pma vid intresse.


Lackverkstan i strax utanför tornby=) praoade där för ett par år sen och dom är riktigt schyssta!


Jag lägger in en STOR VARNING för att lacka hos Bellami i Linköping iallafall. Slarvarbeten är vad dom gör!!!


Linköpings lackcenter är kanon trevliga och det blir riktigt bra! sök på google dom har en sida vet jag


Belami plåt o lack har lackat nästan 3 hela bilar åt mig. Och jag har alltid vart supernöjd. Ena bilen lackade dom en sidan på p.g.a parkeringsskada. Silver metallic. såg ingen som helst nyansskillnad alls. Super trevliga och har alltid ställt upp. Så slarvjobb vet jag inte om jag kan hålla med om.


http://www.mwcustompaint.se/ Skitbra att göra med och bara hört bra om dom. Ska själv lämna in mina bilar där. Troligtvis inte dom billigaste dock


http://www.mjolbybillack.se/ har du





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka