Rolla alu-fälg?

Är lite inne på att gå lite utanför vad som är normalt. tänkte ta mina orginal alu-fälgar å rolla dom halvblank svarta. Någon som har nån erfarenhet av detta? Kommer det se för .... ut? Fäster färgen bra (hammarlack) utan att göra nått under arbete? Om nån gjort nått liknande å har bild på det så släng gärna upp de. OBS det kommer göras seriöst, förutom underarbetet.



Svar på inlägget: Rolla alu-fälg?



har ingen erfarenhet med roller, men med sprayburkar, kan gå om du hittar någon form av epoxy färg som är tjock men ändå töjjbar, för alu fälgarna sväller och krymper i temp skillnader, fälgarna jag lackade till passaten finns bilder på min profil, men den färgen sprack, dock var det på vintern och kallt ute så fälgarna blev väl lite för små för sitt skinn, mvh jocke


Tror ni att det skulle funka med att använda Hammerite Direct to Galvanized på alufälgar? Har Borbet fälgar med lacksläpp och färgskiftningar.


Så här ser fälgarna ut idag:


Ptja, annars kan du väl köpa någon så kallad "fälgfärg" på sprayburk från tex Biltema. Borde ju funka om man ser till namnet Rätt så schyssta så fälgar i övrigt (utseendet) så kan väl vara lite lönt att göra ett någorlunda vettigt underarbete Blästra?


Kommer nog hoppa blästringen om ingen jag känner har ett skåp. Blir annars att ev gå över med våtslippapper. Sen måla med Hammertite.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka