Belysning Spolarmunstycken

Hej! Jag har hört många personer som säger att det inte är lagligt att ha spolarmunstycken med vita lampor monterat fram på bilen. Jag Har haft vit belsyning på mina sidospeglar på bilen och även besiktat den så och har inte blivit kuggad på detta. Varför är det inte lagligt, dom som säger det? Tack för svar!



Svar på inlägget: Belysning Spolarmunstycken



http://www20.vv.se/vvfs/htm/2003nr022%2 . oc38872815 Där hittar du säkert svaret på din fråga Det är mycket man inte får ha som besiktningen oftast inte bryr sig om


Okej tack för svar ! Men jag tycker ändå att det är bilprovningens ansvar att godkänna bilarna att få köra på vägarna.


Dom kan ju ha missat det. Vissa har besiktat med turbo konvertering utan att dom har sagt något till och med.


oftopic,, jag har råkat ut för det motsatta,, en surgubbe klagade över turbon,, trots regbesiktad bil,, ja jag käftade emot för jag tycker det är deras problem att kolla upp,, bilen är dessutom regbes på samma station


Har stöt på samma problem när jag körde Polo G40. Gubben stog och undra de vad det var som satt på motorn. Jag sa ju som det var och han sa att den inte fick sitta där. Efter att en annan besiktigts man kom ut och så vad jag hade för bil så sa han att den är orginal monterad.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka