Xenon till Audi 80?

Efterssom jag har hel och halvljus i samma lampa? Så är det kört att Xenonkonvertera antar jag?



Svar på inlägget: Xenon till Audi 80?



Nej, inga prob. De finns bi-xenon. (H4 sockel) http://www.humanhabit.se/se/xenon/xenonkit-bi-xenon/


Särskilt den hade ja valt http://www.humanhabit.se/se/xenon/xenon . -volt.html


Men är det 55W i både hel och halv? Besiktningen gillar inte det va?


Nej det gör dom inte. Du får sätta i ordinarie glödlampa när du rullar in hos bilprovningen.


55w i båda ja.


vafan man kan inte ha 55w i halvljus,, det bländar ju satan,, jag blir så arg när folk monterar dem,, speciellt i H4 insatser, då de bländar lite extra eftersom de är de sämsta att xenonkonvertera, till ts montera 35w bixenon, var noga med ljusinställningen efter monteringen,, var du köper dem bestämmer du,, men finns många bra å billiga ställen där ute på nätet,


Klart man kan, annars äre som en t10 glödlampa. Bromsljuset lyser bättre tom.


menar du allvar?? men vafan man måste tänka på sina medtrafikanter,, det finns en anledning till att det bara är 35w tillåtet på halvljus,, plus det räcker på halvljus,


Klart ja menar allvar. Har 55w å inte en enda kotte ha klagat. Trodde de var förbjudet me 35w efter de lyser så förbaskat dåligt. Man måste ju synas från mer än 10 meters avstånd om man säger så.





Ehm... När det gäller flöde ger en 55 Watt standard H7-lampa ca 1500 lm. En 65 Watt H7 Rallye från OSRAM ger 2100 lm, medan deras SILVERSTAR ger ett flöde där emellan. En 100 Watts H3 som ofta används i extraljus ger 2300 lm. En xenonlampa på 35w ger så mycket som 3000 lm Så...you were saying?


Så va ger en 55W då smartass? Mer än 3000?? hehe. De va de vi talade om, att 55 lyser bättre än 35. Logiskt va?


Nej menar du att 55w lyser mer än 35w?! Oh du store tid! Så det KAN ju ha varit som ren respons till att du ansåg att 35w lös som en t10:a eller, sämre än bromsljuset. Så kan det ju ha varit, men...det är ju inte säkert.


Ja vet inte va du försökte få sagt bara. De jag menade iallafall är att 55w lyser bättre än 35w. Och det beskrev ja som en t10, lr bromsljus. Syftade på att killen med audin skulle skita i 35 å köra 55. Och om han hade svårt att bestämma sig så fick han ju en liten övertygelse isf.


Vad jag försökte få sagt var att 35w xenon har ca 2 gånger högre ljusflöde än en 55w halogen. Och kommer alltså ge bra mycket mer ljus än halogen, som då sitter original. Sen sitter det på 80an "räfflat glas", till skillnad mot din kärra, som har en projektorlins. Det i sin tur kommer göra att 55w xenon kommer blända helt galet mycket. Där i ligger antagligen också skillnaden i att ingen klagat på ditt halvljus. När det gäller H4-konvertering skulle jag rekomendera att sätta igen ev. "hål" i "halvljusskölden" för att få bort stickljus, och faktiskt, att sänga strålkastarna lite lite. Visst, det gör ju givetvis att ljuset inter "räcker lika långt", men, det kommer trots det bli betydligt mer upplyst


Jo men vi hade inte ens på tal om en halogenlampa under hela tråden. Det var de ja menade. Jag jämförde 35w xenon mot 55w xenon. Kan nog stämma. Men de finns ju xenonkit som har en spec avbländare vid själva lampan, som går in på bilar med räfflat glas. Min brorsa har 55w xenon i sin seat, inte projektorlins, men inte heller räfflat glas. Där bländar de inget iallafall.


Jag testade 55W bi-xenon i 440:in, och kan säga att exakt alla jag mötte blinkade som fan åt mig. Kan även tillägga att jag hade ställt ner ljusbilden bra mycket! Dagen efter plockade jag ut det och satte in det i skotern istället


klok människa du


Stackars skoterförare ist?


Möter knappt nån skoterförare på en hel vinter, så det får blända bäst det vill





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka