Någon som har bra tips på Vinge?

Jag söker en snygg vinge till min bil. Har hittat några enkla billiga vingar på stylingbutiken och ridetech. Jag undrar om andra här på forumet har bättre förslag, kanske är de billiga bara skrot? Något i stilen på vingen i denna bilden skulle va nice. http://www.kyoshobutiken.com/includes/l . 326_01.jpg Tacksam för förslag.



Svar på inlägget: Någon som har bra tips på Vinge?



saken är den att man inte får ha villka vingar som helst heller... Vet inte riktigt vad som gäller men när en av mina kompisar blev stoppad fick han 500kr i böter pga sin spoiler :S (Eftermarknad så klart)


inte svar på din fråga kanske, men du har en av de mest linjesköna bilar pininifarina har designat o som peugeot byggt, varför slänga dit en gigantisk stol alu spoiler? detta är ju inte en tråd om andras åsikter, men tro mig, de kommer se så sjukt jäkligt ut! alu vingar o annat kan funka på drift bilar eller dtm bilar typ, men på en vanlig bil, neeej! Som sagt bara min icke-efterfrågade åsikt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka