Egendesignade centrumringar till fälgar

Hej, Är det någon här som känner till en firma som producerar egendesignade centrumringar? Eller om man kan gå tillväga på något annat sätt? Alla tips är uppskattade! Cheers! Limiltess



Svar på inlägget: Egendesignade centrumringar till fälgar



du menar den lösa plastringen som sitter i fälgen runt navet?


japp, den plastringen!


Navkapsel kanske den heter (!)


finns ju å köpa hos de flesta däcksfirmor.


Jo men jag letar efter en firma som kan producera egendesignade...


att bara göra en sån gjutform kostar säkert 50.000kr om inte mer.. annars om du ska ha metall så e de ju bara söka upp närmsta mekaniskaverkstad som har en svarv.


http://www.specialfalgar.se/f%C3%A4lgti . ingar.aspx e de såna du menar?


Ja.. Jag får forska mer i det. tack för reply!


Nej, typ detta http://www.hova.com/volvo-original-cent . c-259.aspx navkapslar(?) där fälgens logga vanligtvis sitter då för att dölja centrumbulten(?) haha, behöver ett lexikon wtf.





oki.. om dom är i plast så måste dom ju formsprutas å de e INTE billigt.


gör en dekal som du klistar fast på oroginalet o sen låt de klarlackas ett par gånger så de får glans och så sitter där också lite bättre!


Det kanske man kan göra, frågan är hur hållbart det blir och hur det ser ut. Inte minst sagt så dekalen inte ramlar av


http://www.ebay.de/itm/4x6cm-Felgen-Auf . 1c1f301511 typ nått sånt`?


Hur har dem gjort det där då?


Skulle rekkomendera att köa på dekaler, finns att göra hyffsat billigt, och även plastnaven är billiga om du köper dom via ebay. bara att klarlacka. de sitter ju på ett ställer där de inte slits alltförmycket. se bara till att fästa dom ordentligt i fälgen. de ramlar av lätt om du inte limmar dom. Vad är det du har tänkt och göra på den då?


Och du din jävel vart jag än är och läser och vart jag än ska koma med en bra idé så är du tammefan alltid före mig!... you're EVIL!!!!!


Okey, menar du att klistra fast en dekal på en tom plastnav och sedan klarlack på det? Jag var bara allmänt intresserad på om det fanns en firma som specialiserar sig på custom plastnavar...


Det finns släta att köpa till fälgar så bara till och göra själv Sök på "hub caps" på ebay. billigt och inte dyrt i frakt


Okej! värt att testa! tack för reply





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka