T5 märke i grillen

har tänkt att sätte t5 märke fram på grillen... skulle behöva lite tips och råd hur man kan fästa märkte på ett lätt men ändå hållbart sätt:D någon som har förslag??



Svar på inlägget: T5 märke i grillen



köp en lim pistol


Rutlimm kan vara bra me, eller sådant som man fäster spoilers me, är väl typ samma. det brukar ju kunna flexa liiite liiite grann och kan ju hindra att limmet inte spricker o du tappar emblemet. Monterade volvo märket i grillen på min förra med sånt limm. Satt först med limpistol men det sprack o emblemet började lossna..


okej, får titta på detta!! kunde köpt r märkte...lättare när man får fäste med...men ser lite fult om man har t5 men de står r på grillen


Superlim, typ Loctite. Funkar kanon!


Epoxy lim, pl400a osv, o sen bara hoppas inte nån rycker av de med våld! de kan nog förståra grillen lite! dagens samhälle du vet!


jo jag vet! kan inte skilja på mitt och ditt!....men får jag se dom, då jävlar!!


Limpistol är grejer!


i kriget mot vandalerna?? limma fast tjuven nu!


Sätter man fast den med PL400 så blir nog lite mer förstört än bara att märket saknas





som jag skrev tidigare! du får läsa föregående inlägg också!


Jag har bara satt fast de med den "tejpen" som sitter på när man köper det och mitt T5 märke sitter fast i grillen ännu och de är 1 år sen jag sate dit de


JAg har kört med Biltemas Multibond på mina nät och emblem, fungerar kanon.


oj oj! vilka diskution för lite förslag hahha!! men ska nog köra på loctite får vi hoppas de sitter !!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka