Lämna in eller inte rostlagning skärmkant

Hej! Det är så att jag har lite rost lite större än en femkrona på höger framskärm på bilen lacken har släpt där och man ser plåten dock är det ej genom rostat. Min fråga till er på garaget är vad man ska göra åt det här? ska man lämna in bilen till någon och vad kostar det? ska man göra det själv, vart köper man i sådana fall lack? Mycket tacksam för alla svar jag lyckas få.



Svar på inlägget: Lämna in eller inte rostlagning skärmkant



Det är galvsläpp du fått, kommera att börja rosta med tiden om det inte redan gjort det. Jag tycker att du ska ta tag i detta så snabbt du kan. Allt handlar ju om hur mycket pengar du vill lägga på det, du kan ju fixa det själv med lite slippapper, primer och färg för en 300:-. Sen kan du ju lämna in det kanske 2000:- vitt 1500:- svart. Ska du gå på och göra det själv se till att få slipat bort all rostangrepp om det nu börjat rosta, färg köper du hos närmaste VAG firma eller billackerare, vissa lackerare kan göra så du får det på sprayburk. Mvh Micke





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka