Registreringsskylt krom?

Hej, Funderar på att köpa mig en registreringsskylthållare i krom. Tycker själv att det är riktigt snyggt! Men min kompis håller inte med mig. Han påstår oxå att dom kan blända bilister om solen ligger på...? Tänkte lägga ut en tråd och se vad andra tycker.. Hittade till bra pris dessutom på www.reghallare.se Kör en svart Audi. Tacksam för svar



Svar på inlägget: Registreringsskylt krom?



Alla har ju olika smak såklart. Att de skulle blända tycker jag är bull iaf.. Sett en del som har sånna (mestadels mercedes, bmw o toyota carina II) och de har inte bländat. Däremot har jag två invändningar mot det. 1. Jag tycker det ser billigt och fult ut, AKA "kebabstyling". 2. Det blir ännu fulare efter ett tag när kromet börjar flaga, och det gör det förr eller senare. Som sagt smaken är olika, men det är inget jag haft, eller kommer ha på någon av mina bilar.


snyggt , nja.... jag tycker det bara ser fel ut. dom som märker att du har en i "krom" vet troligtvis också att den är gjort i plast vilker gör den till "billig"


Det är ju din bil och du som ska tycka om den, men jag tycker kromad regplåtshållare är bland det fulaste man kan sätta på en bil. Zigernar-styling.


Hårda ni är mot den nya killen då Har du mycket krom/rostfritt på bilen så kan den smälta in fint Personligen skulle jag inte ha de på min bil, men du ska ha det du tycker är snyggt! Jag har då aldrig blivit bländad av en


krom kommer ju knappast blända. finns ju nya bilar som har det så hade det bländat så hade man säkert inte fått ha det.


Haha jag ska nog ta mig en funderare, för någon kebabkärra vill man ju inte ha.... Men helt seriöst så tror jag att det har lite betydelse på vilken bil dom sitter på. Kanske att det är lite snyggare med en silverborstad.. Men att dom skulle blända kan vi kalla bull i.a.f.


Beror ju på vad du har för bil om det är snyggt eller inte.... hade nog passat på min ihop med de rostfria detaljer jag har.


De finns ju faktiskt hållare som är i metall och med riktigt chrom. Men de är inte snyggt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka