Airbrush tips till en nybörjare

Hej funderar på att testa att lära mig airbrush. Någon som har lite tips för en nybörjare. Kan man hitta något vettigt på ebay? Eller någon som har ett kit de tröttnat på och vill sälja. Eller räcker det med de billiga på feltema- jula? steffe



Svar på inlägget: Airbrush tips till en nybörjare



är amatör när det gäller detta men kan säga att vill du börja prova seriöst med detta så köp rediga grejer på en ggn. biltema och jula har inga bra spruter. föredrar iwata själv och köpte ett set för 3 tusen spänn cirkus.


kollat lite sprutor.... googlat en hel del, men det handlar ofta om spraytan m.m....... E det samma sprutor till sånt skit? Bara färgen som skiljer? steffe


brukar funka med samma sprutor som airbrush och tan... ( oftast bara byta munstycke.. ) .. jag köpte en Iwata HP-CH .. fick jävligt bra rabatt via skolan, sjukt nöjd..


härligt !!!!! Man e ju helt grön på detta område...... steffe





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka