Slipning & Polering, fälgbanor!

Hejsan! Har nu startat ett projekt om slipning och polering av fälgbanorna på min e30. Eftersom jag bara är 17år än så länge och jag har ca 5-6 månader kvar tills jag fyller 18 och förhoppningsvis får körkort så tänkte jag piffa upp bilen lite medan jag väntar. Och vad började jag då med för papper? Jo jag började med 80 torrslip faktiskt, och nu tänker ni säkert "Du kommer få ett helvete med reporna från 80 pappret" och det vet jag, det kan vara så men jag har inte bråttom och god tid på mig så Efter 80 pappret går jag på våtslip 200, 400, 600, 800, 1000 och till sist 2000 sen blir det autosol polering! Såhär såg de ut från början: Och efter 80 pappret: Ser bättre ut iaf Ska försöka hålla er uppdaterade så gott som möjligt, men har skola att tänka på också. Hoppas detta ska bli intressant



Svar på inlägget: Slipning & Polering, fälgbanor!



kul!! Har du några bilder på närmare håll efter 80? såg inte så farligt ut på bilden faktiskt!


Jo det är skoj, som jag har läst i andra trådar där folk skriver om slipning & polering av fälgbanor så blir man verkligen mer motiverad när man ser framgång, inte för att jag sett så mycket ännu men det lilla som hänt har motiverat mig ganska mycket ändå! Det kan jag ordna om en stund, ska ändå ut i garaget en sväng!


Om du vågar kan du ju göra såhär http://www.youtube.com/watch?v=DJRD61eo . re=related


Hehe, det är så jag gör!


Haha najs


Jodå, detta ska nog bli bra i slutändan


Syns kanske inte så jätte mycket, kan fixa bättre bild imorn när det e ljust annars Här kommer en närbild på det: Är ett rent helvete att få bort färgen längst in som man ser... tjoooooooooockt!


Idag har jag vart ute och slipat en del, nästan all färg borta nu längst in. hann dock inte så långt... pga att batteriet dog så får bli en lugn kväll också får jag fortsätta imorgon!


Kör en liten update, Vart ute en del i garaget idag igen.. kom idag på att jag kunde änvända mig av detta sköna verktyg istället för att sitta med 80 papper och slita i flera timmar för att komma igenom färgen.. så använde detta tills det var lite grundfärg kvar bara! Riktigt effektivt, rekomenderas!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka