Vad göra med en volvo 940 gl för att få den att se lite fränare ut?

Hej! Jag ska snart få ta över en väldigt pedant sköt volvo 940gl den är som ny. Min fråga till er på garaget är vad man skulle kunna lägga ner pengar på för att få den att se lite fränare ut? Budget: 8 - 10 000:- Mycket tackam för alla svar jag kan få



Svar på inlägget: Vad göra med en volvo 940 gl för att få den att se lite fränare ut?



Sänkning, snygga fälgar och ett ändrör. Inte mer, då blir den som alla andra plus att det välvårdade som är unikt i sig suddas ut. Gärna originalblinkers, tuffast och mest udda!


Slänga på ett par snygga fälgar,vita blinkers,tona rutorna och vindavvisare. Hade jag varit i ditt läge så hade jag låtit den vara original om den är i nyskick.


JP MK18, hyffsat vanliga men utantvekan de snyggast man kan ha till en 2/7/900 serie i originalskick! har du mot förmodan pengar över så en trevlig halvsatas så du slipper den fula snabeln och så klart en turbogrill begagnad från skroten! usa blinker OM de skulle finnas en liten peng över dvs! Listan på stilfulla tillbehör kan göras längre, men e budgeten vad den är så blir de svårt!


Det låter som ett bra förslag och tack alla andra för svaren, blir till att fortsätta ha den orginal och försöka hålla den i så bra skick som möjligt. Kanske införskaffa en halvsats samt andra fälgar. Vad anses om toning? känns lite bondigt men kanske är snyggt?


flytta in stötfångarna ala grupp h och sen ett par riktiga stänkskydd !!


Sänk som fn och på med breddade 17 tums plåtisar. Skit breda,


Håller med, minus originalblinkers. Vitt ska det vara! Sen är det fulländat, polera den varannan helg så kommer putsen bli super.


Volvos originalfälg "Canisto" gör sig bra på 940/960 i mitt tycke. Tycker de bidrar till att ge bilen ett lite "rundare" utseende på den annars så kantiga formen, mer 850-look typ.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka