Göra en egen Volvo grill?

Hejsan! Har en Volvo s80 - 08 och vill ha något utöver de orginella grillarna. Hade en tanke av att ha kvar själva grill- ramen med fästena och Volvo emblemet men att ta bort orginal "gallret" eller vad man nu kallar de stängerna, och istället sätta dit ett svart nätgaller av någon form. Någon som gjort / testat det här som vet hur man kan göra / om möjligheten finns att göra?



Svar på inlägget: Göra en egen Volvo grill?



Är väll inte för ovanligt på 740is och 850, men är enligt mej inge snyggt alls. Speciellt inte på nyare bilar. Känns lite som bonnestyling. Men tycker du det är snyggt kan du ju testa dej fram. Borde ju gå att såga bort ribborna och limma fast alu-galler.


Heico säljer nått liknande du verkar vara ute efter


Om du ska göra om själv tycker jag du borde ha något sånt här nät: http://www.vparts.se/sv/artiklar/grillg . svart.html


Ja, har haft tanken om egna grillar är lite "bonnestyling" men den grillen jag har i mitt huvud är inte bonnet (he-he). Hade tänkt lite som heico grillen Volvo_mannen länkade. Exakt så ska den se ut men du har "volvo emblemet på helsvarta nätet. Det är ju bara att det måste se perfekt ut så man inte får en halvdan grill som ser för jävlig ut. Har sett några som gjort det väldigt bra på vissa volvo s60is.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka