Byta sista ljuddämparen på V70N t5. Kommer det bli skillnad?

Hejsan jag har nyligen köpt en V70N t5 -02 Och skulle vilja att den lät lite grövre. Men ändå inte för mycket. pendlar samt har en liten flicka i bilen då och då. Original ljuddämpare Såg tex att biltema hade en liten rund original dämpare. kanske 30-40cm lång och rund. Om jag skulle montera på en sådan och sen ett snyggt utblås. Tror ni det blir för mycket? eller kanske ingen skillnad? kanske måste va en sportljuddämpare? Många frågor. mvh



Svar på inlägget: Byta sista ljuddämparen på V70N t5. Kommer det bli skillnad?



Tror det kan bli ganska gôtt ljud om man sätter dit en mindre dämpare. Tog bort den där helt på en S60 jag hade, den lät riktigt fint tyckte jag, väldigt sportigt. Men om du pendlar mycket och så, kan det bli lite drygt i längden. Tror nog på en mindre dämpare som sagt


Är inte säker men jag tror att du får ett skönare ljud om du byter till 2,5" halvsats än att montera någonannan universalare, polare monterade simons halvsats på sin Aero och det blev ett skönt ljud men inte särskilt högt, lät bra mycket mindre än vad JT systemen låter till ex..


Bytte sista ljuddämparen till en Simons på den V70 T5 -02 som jag hade förut. Lät inte alls farligt mycket inuti bilen iaf, lite mer än original men inte mycket och mycket mindre än utan som jag hann köra ett par dagar sedan den gamla dämparen slagit i vägen, dock hördes det lite att det smällde i avgassystemet om man gasade på tomgång men den gick igenom besiktning och allt utan problem. Kan ju dessutom säga att det blev billigare att avgasfirman lagade till rör, ljuddämpare och slutrör än vad en ny originaldämpare skulle ha kostat.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka