soyafilm någon som prövat solfilm därifrån?

http://www.soyafilm.se Någon som prövat solfilm därifrån? är sugen på beställa , har solarplexius just nu men vill kunna köra ner rutorna bak....



Svar på inlägget: soyafilm någon som prövat solfilm därifrån?



någon som har nå liknade produkt eller ? bra eller anus?


Lite of topic, men hur tycker du att solarplexius fungerar? Är det bra kvalitet, och sitter det verkligen fast när man tryckt dit det? Det lossnar inte enkelt eller så? Ser man någon springa mellan solarplexiuset och bilens inredning?


solarplexius funkar skit bra men det ända är nog att man inte kan ta ner rutorna med det, du kan ju kolla på våran bil så får du ser hur det blir//Mvh:Kim


biltema har likadan på rulle, tror dom är billigare, dessa filmer är lite gummi aktiga och dom är svårare att se igenom, obs har ej testat soyafilms solfilm, men det verkar vara samma sak. och i sånt fall skulle jag inte rekomendera det. bättre med ricktigt film.


Jag har nu köpt min andra rulle solskyddsfilm på biltema. Och resultatet blir skit varje gång. Alltid är det ngt dammkorn som ligger bakom o jävlas. Så jag funderade med på denna film. Men är det verkligen ingen som har prövat den?


Biltemas film e jätte bra!....om man får in tekniken att lägga den!....


Då kan du ju komma o lägga på filmen på mina rutor då. Jag gav upp efter två försök på samma ruta. Det blir bara skrynklor på filmen. Och ALLTID är det ngt litet dammkorn under.





Jag har solarplexius på min Audi A3 och detta är mitt intryck. Plexiskivan sitter inte helt mot fönstret, särskillt inte på bakrutan då den är välvd, du kan fortfarande få in skit mella plexiskivan och rutan. Mina passagerar rutor gick inte att få helt täta feter monteringen så vid högtryckstvätt eller kraftigt regn läcker det in i bilen. Detta kan dock bero på att just A3'ans baksido rutor är lite skumma att montera solarplexius på då man måste skriva bort det lilla fönsteröppnings spärren och sen skriva på den efter man har monterat plexi skivan. Det är också bla detta som gör så att man kan få läckage. Tro inte för en sekund att det är lika bra som riktig fönstertoning. Jag kan också tillägga att det inte är hur lätt som helst att ta bort skivan om du vill veva ner rutan efter som du limmar fast några lister för att hålla skivan på platts, då måste du ta bort dem och limma på dem igen.





ja men spelar det nånroll om solfilmen kostar tusen kronor kvadraten eller 109 för en rulle!!! skynklor och DAMMKORN fanns inte när du köpte solfilmen!!!!!!!!!!!!! allt handlar om att släta ut en plastfilmsbit på en glas ruta!!...rätt vertyg och mkt vatten me såpa!!!!


En baknt har solar plexus på sin Subaru kombi, utanpå på lite håll ser de skitbra ut , men granskar man på insidan ser de pajjas ut tycker jag. Så de är ju frågan vad man priorieterar. Den här Subarun går med hundbur och är därför de sitter toning på rutorna, ingen annan anledning.


Det funkar bra faktiskt inge skramel eller så och de ligger bra mot rutan ...Synd bara att de ser ut som spegel toning ibland när man kollar , och att de inte går köra ner rutor med de på , men i de stora hela så funkar de kalas ...


men de går ju inte jämföra med riktigt toning och solar plex, visst de är lämpligt och de har då funkat kanon till min 9-5á men nu vill ja ha annan toning


Själv köpte jag på sojafilm.se, grymt skönt med färdigskurna filmbitar och att dem är lite tjockare, vilket motverkar veck och bubblor lite! Rekomenderar dessa men dock är det fortfarande lika trångt och jävligt i bilen...


Det är stooooooor skillnad på film och film jag vet eftersom jag jobbar med solfilm från bil till fastighet och rep film osv. Biltemas film är inte att rekommendera.


köp soya du, lätt att hantera och skrynklar ej, ja ska ta bort mitt plex på själva kombin. Det ligger inte lika tätt emot som på passagerardörrarna och det syns väl. Köp inte plex, de är mitt råd. Soyafilmen är lätt att ta bort sen me om du inte vill ha den.


Skulle inte rekommendera Soyafilm faktiskt. Hade det på en s60 jag hade förut. Lätt att lägga dit och få ett bra resultat? Japp! Men däremot är den lite tjock och gummiaktig, vilket resulterar i att sikten försämras. Lite "svårt" att se ut, då allt är väldigt grumligt. Bätte att köpa en bra färdigskuren film istället


Den är färdigskuren


Men nån sa att soyafilmen va tjock, biltemas är ju också tjock, ser man lika dåligt ut med båda? :p





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka